VIGTIG INFO


Tidsbestilling
Tidsbestilling er nødvendig til alle behandlinger. Bestilling skal ske i god tid på telefon; 99173160 eller mail: kurbad@thisted.dk.

Husk ved bestilling at oplyse om evt. særlige hensyn i forhold til behandlinger, herunder graviditet, sygdom, allergier el. lignende.

Betaling
I forbindelse med booking af behandlinger skal betaling ske med det samme via en overførsel til vores konto: reg 3415 kontonummer 10692598. I noten noteres navn samt dato for behandling.

Afbestilling
Ved afbestilling mere end 24 timer før behandlingens start, refunderes det indbetalte beløb. Ved afbestilling mindre end 24 timer før behandlingens start, faktureres behandlingen med 100 %. Dette gælder også ved betaling med gavekort.

Afbestilling kan ske ved at ringe til os på 99 17 31 60 eller sende en mail til kurbad@thisted.dk. Træffes vi ikke på telefonen, bedes du i stedet sende os en mail med det samme.

Praktiske oplysninger
Kom gerne i god tid inden behandlingens start. Hvis du kommer for sent til din behandling, trækkes denne tid fra behandlingstiden.

Hvis du ønsker at benytte kurbadet i forbindelse med behandling, lægges entréprisen oven i prisen for behandlingen.

Hvis du ikke ønsker at benytte kurbadet, anbefaler vi at du kommer ca. 15 minutter før behandlingens start. Der er mulighed for at vente i cafeområdet, hvor der også er frugt, isvand samt kaffe/the.

Påklædning under behandlinger
Under din behandling har du som udgangspunkt badetøj på og det er underordnet om det er badedragt, bikini, badebukser eller badeshorts. Dog får du ved medex bodywrap, chokoterapi og den ultimative forkælelse udleveret et par engangstrusser, som du skal have på under disse behandlinger - både for at beskytte dit eget badetøj og bassinerne i kurbadet.
Hvis du ikke ønsker at have hverken badetøj eller engangstrusser på under din behandling, er du velkommen til selv at medbringe et par rene trusser/shorts, som du kan have på under behandlingen. Bemærk, at det ikke er tilladt at være nøgen under nogen af behandlingerne.

Forbehold og særlige hensyn
Vi opfordrer generelt til at du ved booking af behandlinger oplyser os om eventuelle særlige hensyn, herunder sygdom, allergier, graviditet eller lignende, således at vi kan vejlede dig bedst muligt i dit valg af behandling.

Info til gravide: Vi giver ikke massage i de første 3 måneder af graviditeten. Efter de første 3 måneder kan der gives en velværemassage, forudsat at du kan ligge på maven. Bemærk, at der ikke gives en dybdegående massage under graviditet. Vi anbefaler at du vælger en anden behandling - det kunne fx være ægyptisk bad, ansigtsbehandling eller kropsindpakning.

Ret til ændringer forbeholdes!

FULLBODY MASSAGE

Nyd en afslappende og dybdegående helskropsmassage. Her mærker du hvordan kroppen rigtig slapper af imens vores behandler masserer med olie blandet med æteriske olier i lange, dybe strøg. Der løsnes op for spændinger samt ømme muskler, så kroppen finder ro og harmoni igen. Massage sætter gang i blodcirkulationen, udskiller ophobede affaldsstoffer og minimerer negative stressvirkninger, som istedet erstattes af sund, indre balance.  

Fullbody massage tilpasses altid dine individuelle behov og du vil derfor under behandlingen være alene med din behandler.

Varighed: 50 minutter

Pris: 650 kr. 

Tilvalgsbehandlinger: Du har mulighed for at tilvælge en ansigtsmassage eller fodmassage til din fullbody massage.

Varighed: 10 minutter

Pris: 150 kr.

RYG- ELLER BENMASSAGE

Intensiv massage for lænd, ryg, skuldre og nakke eller lægge, lår og baller. Denne massage er god for dig, der døjer med spændinger og ømhed.

Ryg- eller benmassage tilpasses altid dine individuelle behov og du vil derfor under behandlingen være i enerum med din behandler.

Varighed: 25 minutter

Pris: 400 kr.

Tilvalgsbehandlinger: Du har mulighed for at tilvælge en ansigtsmassage eller fodmassage til din fullbody massage.

Varighed: 10 minutter

Pris: 150 kr.

VENINDE/PAR-MASSAGE

Inviter en, du holder af, med til en himmelsk oplevelse i Sydthy Kurbad. Lad jer forkæle med en blid oliemassage, der giver dyb afstresning og er god for krop og sjæl. Det er en særlig oplevelse at modtage massage, og det er noget helt specielt at kunne dele den med en, man holder af. Parmassage foregår i dobbeltrum, så I har muligheden for at dele oplevelsen og stemningen med hinanden.

Har du spændinger eller lignende anbefaler vi, at du vælger en fullbody massage eller ryg/ben-massage, da parmassagen udelukkende er en velværemassage.

Varighed: 45 minutter

Pris: 950 kr. for to personer

Tilvalgsbehandlinger: Du har mulighed for at tilvælge en ansigtsmassage eller fodmassage til din fullbody massage.

Varighed: 10 minutter

Pris: 300 kr. for 2 personer

 

 

TYRKISK BAD

Mens du ligger på den opvarmede Hamamsten, bliver din krop skrubbet med en handske, hvorved døde hudceller fjernes. Herefter masseres hele kroppen let med sæbeskum fra tyrkisk lanolinsæbe, og din hud bliver ren, glat og ny! Der udleveres en afsluttende bodycreme.

Varighed: 35-40 minutter

Pris: 595 kr.

ÆGYPTISK BAD

Forkæl dig selv med et varmt aromabad. Dette giver dig mulighed for at slappe af og få kroppen tilbage i balance. Her ligger du i et badekar med selvvalgt aroma, nyder lidt frugt og et glas vin, imens du slapper af til dæmpet musik. Vores personale ligger en nærende og beroligende ansigtsmaske på dig ved behandlingens start. Aromabade gavner ikke kun huden, de giver også velvære for krop og sjæl!

Varighed: 30 minutter

Pris: 375 kr.

HOTSTONE

Unik behandling, som anbefales ved høj stress, massive spændinger eller som ren velvære. Behandlingen starter med, at du ligger på ryggen med varme lavasten under dig, og du mærker hurtigt, hvordan din krop bliver varmet op. Mens du ligger på stenene masseres du blidt med varme sten med helt specielle massageteknikker på ben, arme, krop og ansigt. Behandlingen afsluttes med massage på ryggen. Efter behandlingen vil du opleve en dyb afslapning.

Varighed: 60 minutter

Pris: 895 kr.

MEDEX BODY-WRAP

Her bliver hele kroppen skrubbet med ægte peeling, som fjerner døde hudceller og som samtidig har en rensende effekt på huden. Peelingen forbereder samtidig huden til at tage imod den efterfølgende kropspleje, som består af lækre masker til krop og ansigt samt afsluttende cremer, der passer til netop din hud.

Behandlingen kan laves i dobbeltrum og du har derfor mulighed for at dele oplevelsen med en du holder af.

Varighed: 60 minutter

Pris: 495 kr.

DEN ULTIMATIVE FORKÆLELSE

Denne behandling er for dig, der ønsker den ultimative forkælelse!
Behandlingen indledes med peeling af krop og ansigt efterfulgt af en blid og afslappende oliemassage. Kroppen smøres ind i lækre kropsmasker, som tilfører fugt og næring. Kroppen pakkes herefter ind og du får lagt en ansigtsmaske og kan slappe helt af og nyde de mange dufte og dæmpet musik. Afslutningsvis får du cremer til krop og ansigt og der serveres lidt til den søde tand. Med denne behandling opnår du den ultimative forkælelse for krop og sind! 

Behandlingen kan laves i dobbeltrum og du kan derfor sagtens invitere en du holder af med til en dag med ren forkælelse.

Varighed: 120 minutter   

Pris, inkl. entré til kurbadet: 1.495 kr.

CHOKOTERAPI

En fuldendt sanseoplevelse til DIG, der elsker chokolade eller duften af chokolade. 
   
Chokoterapi baseres på 100 % ren (olie- og fedtfri) kakao, som er kendt for sine mange positive egenskaber på krop og sjæl. Kakao stimulerer dannelsen af lykkehormonet, som tydeligt forbedrer humøret - og med sin behagelige aroma har den rene kakao en beroligende effekt på sjælen. En chokoladeindpakning giver dig en helt speciel fornemmelse af afslapning og velvære samtidig med at din hud næres, fugtes og beroliges.  
   
Chokoterapien starter med en peeling af hele kroppen, hvorved døde hudceller fjernes og huden forberedes på at modtage chokoladens mange gode egenskaber. Kroppen smøres ind i den varme chokolade og pakkes herefter ind i plastik og lagen. Du får tid til at slappe af og nyde sanseoplevelsen, mens chokolademasken arbejder med din hud. Afslutningsvist får du udleveret cremer til krop og ansigt.

Behandlingen kan laves i dobbeltrum og du har derfor mulighed for at dele oplevelsen med en du holder af.

Varighed: 60 minutter

Pris: 495 kr.

ANSIGTSBEHANDLING

Oplev en unik følelse af velvære og dyb afstresning. Lad dig forkæle med MEDEX-produkter, der er sammensat af de allerfineste ingredienser og aromatiske olier, som giver dig en luksuriøs følelse af smuk og velplejet hud. 

Behandlingen består af afrensning, peeling, skøn ansigtsmassage efterfulgt af en ansigtsmaske og fugtpleje, der passer til netop din hud!

Varighed: 35 minutter.

Pris: 350 kr.

WELLNESS YOURSELF

Gør sanseoplevelsen total med denne "gør-det-selv-pakke" bestående af fire skønne MEDEX-produkter.

Skrubbesalt til peeling: Velduftende skrubbesalt med rensende effekt på huden. Til brug i biosauna. 

Kropsmaske: Lavendula kropsmaske med afslappende og opstrammende virkning. Masken indeholder mineraler og vitaminer, som efterlader huden blød og glat. Til brug i biosaunaen.

Ansigtsmaske: Beroligende ansigtsmaske, der plejer og giver fugt til din hud. 

Bodymilk: Fugtigheds- og næringsgivende bodymilk, som holder huden i optimal fugtbalance. 

Et produkt koster 35 kr. Hele sættet bestående af fire produkter kan købes for 105 kr. Pakken købes i receptionen og kræver ingen tidsbestilling.