Arrangementer

Her til højre kan du se vores arrangementer. Hvis du ønsker at afholde et privat arrangement i Sydthy Kurbad, er der også mange spændende muligheder.

Læs mere herunder eller ring til os på 99 17 31 60.

Pigeaftener og kurbadsaftener

Deltagelse i pigeaftener og kurbadsaftener kræver tilmelding. Tilmelding kan ske ved at ringe til os på 99173160 eller sende en mail til kurbad@thisted.dk.

Ved tilmelding til pigeaften eller kurbadsaften skal beløbet indbetales med det samme til vores konto: reg 3415 kontonummer 10692598. I noten på overførslen skrives navn samt dato for arrangementet.

Ved afbestilling senest 48 timer før arrangementets start, refunderes det indbetalte beløb. Ved afbestilling mindre end 48 timer før arrangementets start, faktureres der med 100 % og pengene refunderes derfor ikke. Ved tilmelding inden for 48 timer op til et arrangement er aftalen derfor bindende.

Teenagedage

Hver tirsdag er der teenage-dag, hvor børn fra 12 år og opefter må komme ind ifølge med en voksen.

Grupper og polterabend

Planlægger du at besøge kurbadet med en gruppe og er I mere end 8 personer, bedes du så hurtigt som muligt kontakte kurbadet ang. antal personer og ankomsttidspunkt.

Fødselsdage

Du kan komme gratis ind i Sydthy Kurbad på din fødselsdag, hvis du medbringer minimum 5 fødselsdagsgæster. Husk at medbringe ID.
Har du specielle ønsker til din fødselsdag, så kontakt os får at høre mere om mulighederne på telefon: 991731 60 eller mail: kurbad@thisted.dk.
Hvis I bliver op til 15 personer, vil vi gerne vide besked om jeres ankomst. Hvis I kommer 20 personer eller flere, bedes I leje kurbadet uden for åbningstiden i stedet.

Specialarrangementer

Du har mulighed for at leje kurbadet til dit helt specielle arrangement. Saml venner, familie eller kollegaer til et utraditionelt kurbadsarrangement og lad vores personale hjælpe med at stable det helt rigtige event på benene. Vi garanterer en service på højeste niveau i helt unikke omgivelser.

Der er bl.a. muligheder for at afholde: 
• Pigeaftener/Herreaftener 
• Polterabend 
• Firmafest 
• Fødselsdage 
• Foredragsaften 
• Grillaften (når vejret tillader det) 

Arrangementet skal bookes senest fire uger i forvejen. Vi anbefaler at I er min. 20 og max 60 personer. 

Kontakt kurbadet på tlf. 99 17 31 60 for yderligere information om de enkelte arrangementer.